Пожежно-технічна виставка-музей управління ДСНС України у Кіровоградській області отримала свідоцтво про підтвердження звання "Народний музей".

 

Щороку тут буває понад три тисячі відвідувачів, від дошкільнят до пенсіонерів. У Книзі відгуків своїми враженнями поділилися навіть гості з АвстріїАнгліїНідерландівСША та Чехії.

 

Уперше музей отримав звання народного в 2005 році, на десяту річницю з дня відкриття. Створювався заклад для того, щоб підвищувати авторитет служби, популяризувати професію рятувальника та виховувати підростаюче покоління на славних традиціях пожежної охорони регіону, навчати населення правил безпечної життєдіяльності. Нині завдяки технічній унікальності та яскравій індивідуальності в музею чимало шанувальників.

 

Отримуючи свідоцтво від заступника директора з науково-методичної роботи Кіровоградського обласного краєзнавчого музею Світлани КОЛЕСНИК, начальник управління ДСНС полковник служби цивільного захисту Віталій МИРОНЮК (на знімку) подякував за високу оцінку роботи колективу музею та пообіцяв сприяти його розвитку й удосконаленню.

 

Фото
прес-служби
управління ДСНС в області.

 

Петро МЕЛЬНИК.

 

Кіровоградська область.

 

Голос України