Дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками сталася минулого понеділка в Кіровограді.

 

Автомобіль "Citroen", 20-річний водій якого за твердженнями свідків був напідпитку, виїхав на величезній швидкості на зустрічну смугу й протаранив "Москвича" (на знімку), в якому перебувало шестеро людей, в тому числі троє дітей віком від трьох до шести років. Усіх їх госпіталізували. 59-літній водій "Москвича" у лікарні помер. Решта постраждалих перебувають у реанімаційному відділенні обласної лікарні та дитячій обласній лікарні. Шестирічний хлопчик -- у дуже тяжкому стані з переломами черепа, ніг, верхньої та нижньої щелеп. Жінки та дівчатка -- зі струсом мозку та численними забоями.

 

Фото патрульної поліції Кіровограда.

 

Як зазначають свідки та управління патрульної поліції Кіровограда, винуватець трагедії і його пасажир після скоєння ДТП спробували втекти з місця події. Але місцеві жителі наздогнали водія й затримали до приїзду поліції, хоч він і поводив себе дуже агресивно.

 

За інформацією родини постраждалих, винуватець ДТП здав аналіз крові, який послали на експертизу в Київ. А до його палати (зловмисника чомусь теж помістили в реанімацію, хоча з представлених в Інтернеті відеозаписів видно, що він цілий і неушкоджений) поставлена охорона.

 

Наразі молодика затримали за ст. 208 КПК України та повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, проінформували в прес-службі прокуратури області. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Прокуратура області наполягатиме на триманні його під вартою.

 

За попередньою інформацією, правопорушник -- син одного з колишніх начальників Кіровоградської обласної податкової інспекції.

 

Петро МЕЛЬНИК.

 

Кіровоградська область.

 

Голос України