Підопічні Кіровоградської організації інвалідів ВОІ "Союз організацій інвалідів України" взяли участь у ІІІ Всеукраїнському фестивалі для дітей та молоді з особливими потребами "Сяйво дитинства", що відбувся у Хмельницькому.

 

На знімках:

 

кіровоградські учасники фестивалю:
"Добридень, Хмельницький!"

 

фестиваль дарує радість дітям,
яким вона особливо потрібна

 

Фото надано
Кіровоградською організацією
ВОІ "Союз організацій інвалідів України".

 

Свої різнобічні таланти та вміння представляли на фестивалі понад 100 учасників з 12 областей України. Організатори заходу подбали, щоб учасники і гості фестивалю -- люди з особливими потребами -- отримали неймовірні враження та чудовий настрій. Крім конкурсної та концертної програм, вони передбачили культурний відпочинок, цікаві розвивальні майстер-класи та гарні умови проживання.

 

На переконання однієї зі співорганізаторів поїздки талановитих кіровоградських дітей на форум, голови обласної громадської організації інвалідів "Народна академія творчості" Ельміри НЕБЕСНОЇ, мета, яку ставлять перед собою організатори фестивалю, -- виявлення і підтримка талановитих та обдарованих дітей з особливими потребами -- сприяє самовдосконаленню і самоствердженню юних талантів, розвитку їхніх творчих здібностей, реабілітації та соціалізації таких дітей, дарує їм хвилини щастя, радості, щирого захоплення та відчуттям того, що вони чогось варті у цьому світі.

 

Ольга НІКОЛАЄВСЬКА.

 

Кіровоград -- Хмельницький.

 

Голос України