Удруге за останні дві доби на Кіровоградщині сталася жахлива ДТП. Першу, в якій загинула одна людина і п'ятеро опинились у реанімації, спричинив п'яний молодик, мешканець Кіровограда ("Голос України" за 30 червня"Мажори продовжують нахабніти"). Остання, в якій загинуло троє осіб, серед них -- тримісячне немовля, сталася вчора на автодорозі Знам'янка -- Луганськ -- Ізварине біля селища Пантаївка Олександрійського району.

 

Після лобового зіткнення між автомобілями "Skoda Oktavia" та "Славута" ніхто з трьох пасажирів останнього не вижив. Усі вони -- мешканці Знам'янки.

Фото сайту
"Олександрійські новини".

 

 

За неперевіреною інформацією з різних джерел, постраждалі пасажири автомобіля "Skoda" -- троє представників управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області, які перевозили з Дніпропетровська затриманого за контрабанду наркотиків чоловіка на судове засідання до Івано-Франківська. Усіх госпіталізували до реанімаційного відділення міської лікарні Олександрії. Двох -- у тяжкому стані з переломами кінцівок, забоями головного мозку та іншими травмами. Підозрюваний дістав найменше ушкоджень -- лише струс головного мозку.

 

Загиблих та постраждалих довелося діставати співробітникам ДСНС, розрізаючи залишки автомобілів гідравлічними ножицями.

 

За попередніми даними, автомобіль "Славута", що рухався в Олександрію, виїхав на зустрічну смугу, в результаті сталось потужне лобове зіткнення з автомобілем "Skoda Oktavia", який рухався у напрямку Пантаївки. За іншою версією, зважаючи на характер та місця пошкоджень автомобілів і дослідження гальмівного шляху, "Skoda Oktavia" виїхала на зустрічну смугу, а водій "Славути" в такій ситуації намагався зробити маневр на інший бік дороги, але уникнути зіткнення не зміг.

 

Відповіді на всі запитання має дати розслідування в рамках відкритого кримінального провадження.

 

Петро МЕЛЬНИК.

 

Кіровоградська область.

 

Голос України