Підприємства Вінницького будівельного концерну «Поділля» надали 150 тисяч гривень допомоги Збройним Силам України і п’ятдесят тисяч — Національній гвардії.
— У виробничих підрозділах концерну трудівники одностайні в тому, що армію треба підтримувати постійно, а не тільки тоді, коли агресор вдерся на нашу територію, — каже генеральний директор концерну «Поділля», депутат облради Тимофій Гіренко.
Будівельники звернулися до працівників інших підприємств і організацій міста не залишатися байдужими до потреб війська у цей непростий час.
П’ять тонн сільськогосподарської продукції зібрали у п’яти селах Тиврівського району. Їх доставили до військових частин, що дислокуються у Херсонській області, члени громадської організації автомобілістів Вінниччини Анатолій Кінзерський та Валерій Люшніков. Ініціював збір сільський голова Довгополівки Вячеслав Пахля. Його рідний брат — генерал-майор Анатолій Пахля, колишній заступник командувача Військово-Морських Сил України, розповів про непросту ситуацію, в якій перебувають нині наші військові на півострові. Сільський голова передав тривогу землякам, ті вирішили допомогти армійцям. Їх підтримали мешканці сусіднього Конищева, а також сіл Вулига, Довгополівка, Тростянець і Шершні.
Збір допомоги для армії організували й сільські голови в Оратівському та Шаргородському районах краю.