Наприкінці минулого тижня голова облдержадміністрації Геннадій МОСКАЛЬ та голова обласної ради Михайло РІВІС привітали кращих випускників шкіл Закарпаття. На захід запросили чотирьох випускників шкіл, які отримали по 200 балів за результатами цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання знань.

 

На знімку (зліва направо):

 

керівники Закарпаття
Геннадій МОСКАЛЬ (четвертий)
і Михайло РІВІС (третій)
після вручення відзнак кращим випускникам

 

Фото надано

прес-службою ОДА.

 

Отже, Юлія ЗАРЕВА -- учениця Ужгородської класичної гімназії та Едуард ПАЛОВЧИК -- учень Ужгородської лінгвістичної гімназії -- отримали найвищий бал з англійської мови. А Катерина КОБАКА -- випускниця Мукачівського ліцею та Віолетта СКРАЛЬ -- випускниця Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів -- отримали найбільші показники з хімії.

 

Геннадій Москаль, повідомили з прес-служби ОДА, привітав із цими досягненнями як учнів, так і їхніх учителів та батьків. Також він побажав абітурієнтам успішного вступу до вузів.

 

"Це надзвичайний успіх у вашому житті, це також заслуга ваших педагогів і батьків. Тепер перед вами велика відповідальність -- використати свій потенціал. Ставте перед собою амбітні цілі, адже нездійсненних мрій немає", -- такі напутні слова мовив юним голова обласної ради Михайло Рівіс.

 

Від імені кращих випускників до присутніх звернулася Юлія Зарева, яка отримала 200 балів із англійської мови та посіла перше місце на всеукраїнській олімпіаді з цього предмета. Дівчина висловила вдячність учителям за отримані знання та за любов до предметів.

 

-- Спасибі також батькам за любов і те підґрунтя, яке ми отримали для розвитку наших талантів. Дякую також за нинішню зустріч, адже ця особлива подія залишиться в наших серцях назавжди.

 

Керівники області вручили майбутнім студентам вітальні грамоти та цінні подарунки.

 

Василь НИТКА.

 

Закарпатська область.

 

Голос України