Щойновідкритий дитячий садок "Веселик" у селі Чорнотичі Сосницького району Чернігівської області розрахований на 30 діточок. Розділити радість від довгоочікуваної і хвилюючої події з працівниками дитсадка, маленькими вихованцями та їх батьками прибули заступник голови -- керівник апарату Чернігівської облдержадміністрації Наталія РОМАНОВА, заступник голови ОДА Сергій СЕРГІЄНКО, голова Сосницької райдержадміністрації Валентин ОЧЕРЕДЬКО, голова районної ради Володимир ЖУКОВЕЦЬКИЙ, депутати обласної та районної рад.

Дошкільний навчальний заклад "Веселик" реконструйовано зі старого приміщення колишньої сільської ради. Ініціатива його відкриття належить місцевій громаді, зокрема, депутату місцевої районної ради Миколі ІВАСЕНКУ. Виступаючи перед громадою, він подякував усім присутнім за допомогу і підтримку та висловив надію, що з появою дитячого садочку в селі буде народжуватись більше діточок.

 

Як і всяку добру справу, відкриття садочка для малих чорнотичан освятив молитвою настоятель місцевої Свято-Дмитрівської церкви отець Ярослав.

 

Віктор КОШМАЛ.

Фоторепортаж автора.

 

Чернігівська область.

 

Голос України