Чергова ротація у батальйоні особливого призначення «Вінниця» головного управління Національної поліції області — майже сто правоохоронців змінять своїх колег, які протягом двох місяців несуть службу в зоні АТО.
— З початку бойових дій і дотепер правоохоронці батальйону «Вінниця» забезпечують на сході країни охорону громадського порядку на підконтрольних територіях, несуть службу на блокпостах, виїздять в прифронтові населені пункти для виконання бойових завдання, — каже керівник відділу комунікацій обласної поліції Анна Олійник. — Щоразу загін формується з числа добровольців. Деякі виїжджали на завдання по кілька разів.
Урочисті проводи відбулися на території обласного управління поліції. Як повідомив командир загону підполковник Ігор Дебелий, його підлеглі забезпечені усім необхідним для виконання завдань у районі проведення антитерористичної операції. З напутніми словами до поліцейських звернувся заступник начальника обласного управління Нацполіції Віталій Ярмолюк. Наголосив на дотриманні особистої безпеки під час виконання завдань. Побажав повернутися у такому ж складі, з честю виконавши доручені завдання. Бійцям вручили букети квітів рідні, кохані. Не обійшлося і без сліз, які падали на пелюстки з очей декого з дівчат.

Вінницька область.