Турецька газета Daily Sabah повідомила, що в місті Газіантеп (південний схід країни) поліції вдалося відвернути терористичний акт, що його смертники планували вчинити в поліцейському відділку. Вони намагалися проникнути в будівлю із трьох різних входів. Один зі смертників з поясом шахіда вступив у перестрілку з поліцейським і був убитий, а правоохоронець дістав поранення. Вибухівку на тілі смертника було нейтралізовано. Другому терористові вдалося зникнути з місця інциденту,  третього спецпризначенці затримали на найближчому паркінгу.

 

А в Стамбулі у вівторок загинули три особи й понад десять дістали поранення. Але не від рук терористів. Як повідомила турецька газета Hurriyet, усі вони були присутні на похороні, який проходив під навісом у дворі однієї з мечетей. Під час відспівування померлого під вагою снігу навіс впав на людей. Свідок події розповів журналістам, що людей попереджали про можливу небезпеку, але вони не звернули на це уваги. А коли на їхні голови обвалилися тонни снігу, у дворі виникли паніка й тиснява. 

 

Видання зазначає, що Стамбул уже шостий день бореться з незвичними для мегаполіса снігопадами. Місцева влада стверджує, що такої сніжної зими із заметами і численними інцидентами не було протягом останніх двадцяти років.