Ще напередодні Новорічних свят на центральній площі Козятина відкрили різдвяно-новорічне ярмаркове містечко та засвітили міську красуню-ялинку. Саме з тієї миті й аж до Старого Нового року на всіх козятинців чекають святковий настрій, розважальні атракціони, що додадуть відчуття свята землякам. Як завжди, першими привітали усіх з Новим роком та Різдвом Христовим казкові герої.

 

Новорічні свята — це завжди щось надзвичайне й чарівне! Адже наші серця наповнюються приємним теплом, яким так хочеться поділитися з друзями. Отож щире дружнє слово, теплі обійми — найкращий подарунок у ці дні!


Теплими сердечними словами вітав місцеву громаду секретар Козятинської міської ради Костянтин Марченко, бажав присутнім миру, здоров’я, добра та здійснення всіх мрій та сподівань.

 


Малеча декламувала вірші, отримувала подарунки та солодощі, фотографувалася. Вдалим продовженням святкувань став виступ спеціального гостя та земляка — народного артиста України Миколи Янченка (на знімку), у виконанні якого пролунали чудові українські пісні. А допомагала йому лікар швидкої допомоги з Вінниці Тетяна Денисюк.


Олександр БАРД, ветеран праці.


Козятин 
Вінницької області.


Фото надане автором.