Пам’ять бійців вертолітного полку вшанували в Олександрії на Кіровоградщині з нагоди третьої річниці загибелі екіпажу гвардії полковника Сергія Бульдовича під Карачуном.
У військовій частині 2269 Національної гвардії України відбувся траурний мітинг за участю військовослужбовців Національної гвардії України, жителів міста, представників влади. Прапорщика Миколу Ганжука, який загинув у 1986 році під час ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, підполковника В’ячеслава Павлюка, капітана Олега Кошеля, капітана Дмитра Курінного, старшого лейтенанта Рубена Ігітяна, прапорщика Віталія Олєйнікова, які загинули у 2012-му під час виконання службово-бойового завдання на аеродромі «Олександрія», полковника Сергія Бульдовича та капітана Сергія Кравченка, котрі загинули в 2014 році в зоні проведення АТО, вшанували військовим салютом та хвилиною мовчання.
На честь загиблих бійців вертолітного полку відкрили обеліск «Захисникам України».
«На цій стелі викарбувані імена героїв. Пам’ять про них назавжди залишиться у наших серцях та у серцях наших дітей», — наголосив під час мітингу голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко.