За повідомленнями інформагентств, «космічні апарати орбітального угруповання космічних військ ВКС Росії і кораблі, авіація, берегові радіотехнічні засоби ВМФ ведуть спостереження за переміщеннями багатонаціональних сил і військ, що беруть участь у Sea Breeze-2017.
Поруч із районом навчань перебуває середній розвідувальний корабель Чорноморського флоту «Приазовье». Корабель дотримується правил маневрування і витримує припустиму дистанцію. Його засоби зв’язку і спостереження дозволяють коректно відстежувати дії учасників навчань, не заважаючи їх безпечному переміщенню у відкритому морі
У Sea Breeze-2017 беруть участь Бельгія, Болгарія, Велика Британія, Греція, Грузія, Італія, Канада, Литва, Норвегія, Польща, Румунія, США, Туреччина, Україна, Франція, Швеція. Тема навчань — проведення багатонаціональної морської операції з безпеки в кризовому регіоні. В рамках маневрів, зокрема, буде відпрацьовано штабне планування і ведення спільних морських операцій відповідно до стандартів НАТО, а також дії багатонаціональних сил під час операції з безпеки в Чорному морі.

Одеса.