Футбол. Як відомо, в суботу в Харкові відбудеться матч відбору на ЧС-2018 Україна — Туреччина. Тренер турецької збірної Мірча Луческу впевнений, що команді України дуже допоможуть уболівальники.


— Ми протистоятимемо добре організованій команді, яка краще готова фізично, ніж це було в першому матчі між нами, — зазначив Луческу. — Постараємося позбавити українців вільного простору, без якого їм буде складно.

Думаю, нам до снаги зробити це за рахунок техніки і досвіду. Вони нас не знають, а ми їх знаємо дуже добре. Україна — дуже гарна команда, але у нас є відповіді на її козирі. Іноді вболівальники не думають про результат, але цього разу ми зосередимося саме на ньому. Україна зробить усе, щоб виграти. Команді пощастило, адже її підтримуватимуть 40 тисяч уболівальників. Українська збірна хоче потрапити на чемпіонат світу, але і ми теж хочемо. У мене тривала історія протистоянь із більшістю гравців збірної України. Тож я не сумніваюся, що вони з усіх сил намагатимуться виграти у мене. Але я до цього готовий.