Хокей. Рішенням наглядової ради було затверджено склад учасників чемпіонату Української хокейної ліги (УХЛ) сезону 2017/18. Про це інформує прес-служба змагань.


Шостою та останньою командою, яка долучилася до УХЛ, став хокейний клуб «Вовки» з Броварів. Свої домашні ігри команда проводитиме на місцевій арені «Термінал». Президентом команди став Андрій Хапке, який також працюватиме з воротарями. Тренером новоствореної команди призначено Олександра Хміля, а його асистентом — Антона Фофанова.


Список команд-учасниць чемпіонату країни:


«Білий Барс» (Біла Церква), «Вовки» (Бровари), «Галицькі Леви» (Новояворівськ), «Динамо» (Харків), «Донбас» (Донецьк), «Кременчук» (Кременчук).


До речі, до закінчення реконструкції арени «Айсберг» у Кременчуці віце-чемпіон країни «Кременчук» тимчасово проводитиме домашні матчі також у Броварах на льоду арени «Термінал».


У першому турі, який відбудеться 8—9 вересня, в центральній зустрічі «Донбас» прийматиме «Кременчук», у гості до «Динамо» завітають «Вовки», а «Білий Барс» вдома протистоятиме «Галицьким Левам».