Вінниця:

Регіональне представництво Офісу сприяння інвестиціям відкрито у Вінниці для розвитку бізнес-бренда «Поділля». Нова структура сприятиме залученню коштів інвесторів для п’яти областей — Вінницької, Кіровоградської, Одеської, Хмельницької та Черкаської. Про це повідомив директор Офісу сприяння інвестиціям, керівний партнер київського офісу CMS Cameron McKenna LLC Данило Білак.


— Вінниччина першою в Україні створила Агенцію регіонального розвитку як інструмент допомоги розвитку малого та середнього бізнесу із залучення іноземних інвестицій, — наголосив голова Вінницької облради Анатолій Олійник. — Тепер названі регіони матимуть можливість більше між собою комунікувати та разом робити ті кроки, що сприятимуть залученню інвестицій для розвитку місцевого бізнес-потенціалу.


У жовтні 2016 року Кабмін затвердив постанову про створення Офісу сприяння інвестиціям і призначив його директором Данила Білака. Перше регіональне відділення створено в Івано-Франківську. Воно співпрацює із сімома західними областями. Залучає кошти інвесторів для розвитку бренда «Галичина».