Офіційна делегація Кілійського району перебувала з робочою поїздкою в місті Фарсала (Греція). Це місто знамените тим, що там народився герой Троянської війни Ахіллес. Відбулися зустрічі української делегації в україно-грецькій торговельній палаті, з керівництвом міста Фарсала, депутатами муніципалітету. Кілійці взяли участь у роботі сесії міської ради Фарсали.
Голова Кілійської районної ради Павло Бойченко, коментуючи підсумки візиту до Греції, відзначив, що «У Фарсали і Кілії багато спільного й, сподіваємося, ще більше майбутнього! Зараз йдеться про побратимські відносини між містами, обмін делегаціями керівництва громад, обмін учнівськими делегаціями, організацію відпочинку для дітей з Кілії в Греції та деякі інфраструктурні проекти. Також є загальне бачення з об’єднання зусиль спільної участі Кілії та Фарсали в європейських освітніх, грантових, інфраструктурних і культурних програмах».
Грецьке й українське міста об’єднав герой Троянської війни легендарний Ахіллес. Згідно з історичними відомостями, прах героя, якого дуже шанують у Греції, був розвіяний над єдиним островом України — о. Зміїним Кілійського району, що називався на той час Левке-Білий.

Вл. інф.