Інвестиційні проекти та продукцію низки підприємств Вінниччини презентували на IX виставці-ярмарку зарубіжних інвестицій COIFair у столиці Китаю.

 

На знімку: Володимир Мережко (ліворуч) під час спілкування з представниками аграрного бізнесу Китаю.


Фото з сайту Вінницької ОДА.

Вироби, а це переважно харчова продукція, презентували керівники підприємств. Делегація, яку очолював директор департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко, взяла участь в обговоренні питання «Поглиблення міжнародного виробничого співробітництва, прискорення будівництва «Одного поясу, одного шляху» та саміті китайсько-європейських підприємців. Під час зустрічі Володимира Мережка з генеральним директором Пекінської аграрної групи Шуньсін йшлося про налагодження співпраці в переробній  сфері та розширення постачання харчової продукції до Китаю.


У рамках ярмарку відбувся українсько-китайський форум зі співробітництва у сфері виробничих потужностей та інвестицій за участі Надзвичайного і Повноважного Посла України у Китайській Народній Республіці Олега Дьоміна. Підписано меморандуму про співпрацю між ГО «Вінницький Бізнес Клуб» та Українським домом в Пекіні. Керівники вітчизняних підприємств провели зустрічі з представниками Торгово-промислової палати Китаю та китайської бізнес-спільноти.

Вінницька область.