Агентство із захисту продуктів харчування Греції розповсюдило офіційне повідомлення, у якому попереджає громадян про те, щоб вони не купували напередодні Різдва певні продукти. Це сталося після того, як на сайті анархістів з’явилися погрози додати в продовольчі товари, що лежать у магазинах на відкритих прилавках, соляну кислоту. Там навіть зазначено, що свої злочинні дії члени цього угруповання мають намір скоїти з 20 по 24 грудня в магазинах Афін і Салонік.

Електронна версія грецької газети Kathimerini нагадує, що подібні погрози звучали від анархістів в 2013-му і минулому роках. Тоді ніхто в країні не постраждав, але й зараз влада ігнорувати нові сигнали не буде. Дивно, що анархісти не висунули ніяких вимог для скасування своїх погроз.

У повідомленні Агентства із захисту продуктів харчування називаються і товари, які не слід купувати. Це: «Кока-кола» і «Кока-кола лайт» у літровій й півлітровій пластмасовій упаковці, місцевий безалкогольний напій Yfantis в 350- і 500-грамових пластмасових пляшках, а також молоко Delta у картонній літровій упаковці. Названі продукти вже почали вилучати з торговельної мережі та передавати в лабораторії для 
досліджень.