Закарпатці протягом минулого року до бюджетів усіх рівнів сплатили 5 млрд 397 млн 608 тис. грн податків, зборів та інших обов’язкових платежів. Ця сума перевищує показник 2016-го на 982 млн грн.

Як зазначає начальник головного облуправління ДФС Олексій Петріченко, для Закарпаття важливими є грошові надходження, які отримали місцеві скарбниці протягом минулого року, а це понад 3 млрд 340 млн грн. Ці кошти йдуть на вирішення потреб місцевих громад. Гроші, спрямовані до Держбюджету — понад 2 млрд 57 млн грн — забезпечуватимуть загальнодержавні потреби.

— Добровільна сплата податків громадянами, а також ефективна робота органів ДФС області дали змогу досягнути значного рівня надходжень до бюджетів. Дякую кожному чесному платнику податків Закарпаття за високу податкову культуру та сумлінне виконання громадянами конституційного обов’язку. У свою чергу фахівці ДФС і в 2018-му працюватимуть над удосконаленням системи адміністрування податків і зборів та впровадженням електронних сервісів. Сподіваємося, що такі позитивні результати збережуться й у подальшому, — зазначив Олексій Петріченко.

Закарпатська область.