Традиційно, на Різдво, до Вінницького військового медичного клінічного центру Центрального регіону завітали волонтери-медики благодійного фонду «Миротворець» та народний депутат України, член фракції Блоку Петра Порошенка Сергій Кудлаєнко, аби привітати учасників АТО та лікарів, що опікуються здоров’ям військових.
 

Під час зустрічі пацієнтів шпиталю пригостили смаколиками та вручили різдвяні сувеніри. Капелан Центру відправив святкову службу та подякував народному депутату за підтримку і допомогу військовослужбовцям — учасникам АТО.

Сергій Кудлаєнко оглянув нову реабілітаційну клініку, яку нещодавно відкрили на території шпиталю, обговорив з керівництвом центру плани співпраці на 2018 рік, а також особисто привітав важкопоранених військових.

Про свої враження від різдвяної зустрічі народний депутат написав на своїй сторінці у соціальній мережі: «Виконую обіцянку зберігати добрі традиції! На Різдво, разом із волонтерами-медиками, привітав наших захисників, що лікують поранення у військовому шпиталі. Свято Різдва Христового — родинне, та не всі його зустрічають з найдорожчими людьми... Влаштували хлопцям різдвяне частування, зазирнули і до важкопоранених — серед них учасники АТО з різних областей України. Підтримка поранених учасників АТО та їх родин — почесний обов’язок кожного з нас. Привітав медиків шпиталю, адже і на свято вони опікуються здоров’ям військових! Успіхів лікарям та щасливої зустрічі з родинами нашим захисникам!».

Вл. інф.
Фото зі сторінки Сергія Кудлаєнка у Фейсбуці.