Закарпатські митники в складі урядової делегації взяли участь у перемовинах з угорськими колегами щодо відкриття нового пункту пропуску у Виноградівському районі «Велика Паладь» (з українського боку) — «Надьгодош» (з угорського). 

На знімку: під час офіційних перемовин.

Фото надане прес-службою облДФС.

Обговорення та узгодження текстів проектів двох міжурядових угод, а також терміни відкриття пункту пропуску «Велика Паладь — Надьгодош» тривали два дні в пункті пропуску «Лужанка — Берегшурань».
Головна мета зустрічі, повідомляють з облДФС, — прискорення реалізації домовленостей, досягнутих під час офіційного візиту Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана до Будапешта 
24-25 листопада 2016 року, щодо розбудови прикордонної інфраструктури на спільному державному кордоні.
Сторони підтвердили взаємну зацікавленість у якомога швидшому завершенні узгодження двох документів, здійснення внутрішніх процедур, підписання угод та набуття ними чинності. Було також обговорено практичні кроки для початку спільного контролю у спільному пункті пропуску на угорській території з використанням тимчасової інфраструктури до побудови постійного пункту пропуску, щоб його робота розпочалася вже найближчими місяцями.
Обидві сторони погодилися, що такий крок відповідає інтересам двох країн і народів, сприяє розвитку добросусідських відносин і розбудові прикордонного співробітництва.

Закарпатська область.