«Я люблю своє, вінницьке» — таку назву має проект підтримки продукції вінницьких виробників на регіональному рівні. Ці слова будуть на спеціальній позначці на виробах, представлених на полицях магазинів.

— Простою, як на перший погляд, акцією маємо намір надати можливість вінничанам легко розпізнавати серед товарів у торговельних залах супермаркетів продукцію місцевих виробників, — каже організатор проекту Юрій Меланишен. — Друге наше завдання — сприяти реалізації таких виробів.

Як пояснив співрозмовник, для місцевих підприємств акція безплатна. Точніше, плата за участь у ній символічна — одна гривня. За такі кошти виробники отримають можливість виділити свої товари спеціальною позначкою зі згаданим вище написом. Гасло проекту також зрозуміле — «Голосуйте гривнею за вінницькі бренди!». Проект має часові рамки: дата його завершення — 1 серпня нинішнього року. Організатори проведуть маркетингові дослідження позначених товарів. Зроблять це для того, аби споживачі назвали кращі бренди регіону. Виробників такої продукції нагородять преміями «Обрані бренди». Урочисте нагородження відбудеться у вересні нинішнього року.

Вінницька область.