VIVAT UNIVERSITY!

Національний університет біоресурсів і природокористування України святкує славетний ювілей — 120 років. Ми пройшли нелегкий шлях і досягли великих успіхів. Сьогодні наш виш є одним із провідних навчальних закладів України, який має загальнодержавне та міжнародне визнання. Високий професіоналізм професорсько-викладацького складу, наполегливість і творчий пошук студентства є запорукою чергових здобутків на шляху освіти.
Зі святом вас, дорогі друзі — професори, викладачі, співробітники та студенти! Бажаю всім вам успіхів, наукових і творчих досягнень, миру та добра.

Станіслав НІКОЛАЄНКО, 
ректор університету.

Ректор НУБіП Станіслав Ніколаєнко.

 

**

 

Шановний Станіславе Миколайовичу!

Шановні професорсько-викладацький колектив, студенти та співробітники університету!
Колектив ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» надсилає вам найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди 120-ї річниці.
З вершини сьогодення особливо виразно бачиться пройдений 120-річний шлях становлення та розвитку. Свято ви зустрічаєте творчими досягненнями та звитяжною працею на благо народу та держави. НУБіП робить вагомий внесок у виховання молодого покоління. Потужний професорсько-викладацький колектив невпинно удосконалюється, модернізується за європейським взірцем, сприяє інтеграції України у світовий освітній та науковий простір.
Зі святом вас, дорогі наші колеги! Нехай ваша творча нива буде щедрою на врожаї, а наполеглива праця приносить вагомі здобутки у науковій роботі та вихованні майбутнього нашої держави. Невичерпних вам творчих сил у зведенні величного Храму науки задля утвердження заможної, духовно багатої України.
Многая і благая літа НУБіП України!
VIVAT професорам, доцентам, викладачам, аспірантам, студентам!

З повагою 
Володимир АЛЬОХІН, 
директор коледжу.

Колектив Немішаївського агротехнічного коледжу
(в центрі на передньому плані — директор Володимир Альохін).

 

Фото надані Немішаївським агротехнічним коледжем.