Завершився ХІ Міжнародний фестиваль з екстремального водного туризму «Поліська регата», яка традиційно проходить річками Стохід, Прип’ять та озером Люб’язь.
Перший етап регати проліг річкою Стохід від селища Любешів до села Сваловичі, наступного дня веслувальники вже пливли від Сваловичів вгору по течії Прип’яті до озера Люб’язь і розташованого на ньому однойменного села. Складність і привабливість змагань у тому, що, окрім витривалості, спортсменам потрібно виявити вміння орієнтуватися в численних руслах річок, не заблукати у височенних очеретах.
Переможцем «Поліської регати» стала команда «Злюки Бобри ІІ» із Дніпра. Олександр Дзюба та Андрій Яковлев подолали дистанцію від Любешова до озера Люб’язь за 3 години 41 хвилину та 57 секунд.
Загалом у змаганнях на байдарках, які тривали 14—15 липня, взяли участь 20 команд з Волині, Рівненщини, Львова, Києва та Дніпра, а також із Білорусі. Організатором «Поліської регати» традиційно виступив Національний природний парк «Прип’ять-Стохід». Фінансово фестиваль підтримав Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Волинська область.