Овни. Цього тижня відбудеться стабілізація вашого емоційного стану, що допоможе вам прийти в норму. Ви зумієте реалізувати давні плани.
Тельці. Якщо ви зможете скинути із себе непотрібний баласт, то перед вами відкриється новий світ. А разом з цим зростуть ваша працездатність і творчі сили.
Близнюки. У вас щодень зростатиме впевненість у власних силах. Відображення цього ви побачите в поліпшенні матеріального становища.
Раки. Для вас фактично не буде складних завдань. Це чудова можливість поліпшити своє фінансове становище й облаштувати домівку.
Леви. Ваша зовнішня фізична впевненість переросте у внутрішню, що допоможе контролювати свої емоції й почуття. Вдалий час для ухвалення зважених рішень.
Діви. Часом здаватиметься, що на вашу долю випало забагато проблем. Але всі труднощі поступово відійдуть, на їхнє місце прийдуть процвітання й гармонія.
Терези. У цей час у вас досить сильні творчі здібності. Величезний внутрішній порив може надихнути вас на початок нової діяльності.
Скорпіони. У вас багато життєвих сил і нових ідей, спрямованих на поліпшення матеріального становища — про розвиток свого бізнесу чи просування на роботі.
Стрільці. Вас супроводжуватиме удача, почнуть активно розвиватися справи, які раніше простоювали, а головне — ви зможете розкрити свої внутрішні сили.
Козероги. Величезний потік життєвих сил і творчих поривів не дасть вам стояти на місці. Тиждень відкриє багато перспективних можливостей і в особистій сфері, і в діловий.
Водолії. Скиньте тягар минулих днів і почніть активно рухатися вперед, жити й дихати на повні груди. Не завжди легко прийняти такі зміни, але рано чи пізно приховані сили знайдуть вихід.
Риби. Досить активний тиждень, при цьому він буде сповнений різних приємних моментів. Можливі подорожі і поїздки, а також зміни в діяльності.