Овни. Цього тижня ваше завдання — скерувати ваш величезний потенціал енергії в плідне русло. Можете розпочати нову справу чи запустити перспективний проект.

Тельці. Вам потрібно завершити розпочаті справи. Сил у вас буде достатньо, щоб вирішити багато питань і всюди встигнути.

Близнюки. На вас чекає багато радісних і приємних моментів, які допоможуть вам сповна насолодитися життям. Успіх у справах чекає на старанних і відповідальних.

Раки. Тиждень обіцяє цікаву роботу на шляху до своєї мети. Трохи наполегливості доведеться виявити у фінансово-матеріальній сфері, що піде вам на користь.

Леви. У вас можливі зміни на роботі, нові джерела доходів. Щоб наблизитися до своєї мрії, дійте обдумано й планомірно. Все у ваших руках!

Діви. Скиньте наліт апатії й починайте рухатися вперед. Цього тижня ви зможете ствердитися в суспільстві, закріпити свій статус і поліпшити фінансове становище.

Терези. Тиждень обіцяє бути вдалим і в особистому плані, і в справах матеріально-грошової сфери. Саме час реалізовувати ваші плани й задуми.

Скорпіони. Сприятливий період для творчих натур. Перед вами відкриваються казкові перспективи. Поступово втілюйте свої мрії й ідеї в життя.

Стрільці. Цього тижня на вас чекають різні стадії просвітлення на шляху до своєї мрії. Саме час починати нові проекти й розвивати наявні справи.

Козероги. Візьміть перерву й відпочиньте. Це допоможе вам позбутися непотрібного, відновитися, навести лад у думках і побачити шляхи для подальших дій.

Водолії. Вас переповняють ідеї й прагнення, які потрібно послідовно реалізовувати. Використовуйте свої сили з розумом, керуйтеся планом.

Риби. Ваші справи успішно розвиватимуться, тому матеріальне становище почне поліпшуватися. Ви відчуєте приплив енергії для руху вперед.