Овни. Задумайтеся, чи відповідає ваша діяльність вашим справжнім бажанням. Цього тижня у вас будуть сили й можливості для змін на краще.

Тельці. У цей період дозвольте подіям розвиватися самим, не намагайтеся плисти проти течії. Так ви збережете свої сили й вийдете на потрібний вам шлях.

Близнюки. Тиждень сприятливий і для романтичних побачень, і для ділових зустрічей. Ви зможете легко вести переговори й організовувати спільні проекти.

Раки. Ви впевнено рухаєтеся в напрямку своєї мрії, будуєте щасливе майбутнє, яке вже видніється на горизонті. Незабаром ви зможете насолодитися ним сповна.

Леви. У вас накопичилося багато питань, які треба вирішити. Зберіться і дійте відповідно до плану.

Діви. Вам треба переключитися з бездіяльного способу життя на робочий лад. Зробивши це, ви відчуєте друге дихання, приплив сил, а головне — побачите нові можливості.

Терези. Вдалий період для побудови планів на майбутнє, відкриття нових сфер діяльності, поліпшення фінансового становища. Можете розраховувати на підтримку близьких.

Скорпіони. Ваші давні плани й заповітні мрії цього тижня набудуть цілком реальних обрисів — це допоможе вибудувати конкретну лінію подальших дій.

Стрільці. Наберіться сміливості й рішучості, щоб відмовитися від того, що непотрібне і віджило. У вас є унікальна можливість почати нову справу й змінити життя на краще.

Козероги. Ви зумієте прийти до багатьох внутрішніх рішень, розібратися в собі й зробити необхідний вибір щодо подальших дій.

Водолії. На вас чекають цікаві зустрічі й прибуткові проекти. У багатьох сферах цей тиждень буде сприятливим для вас. Ваш успіх повністю залежить від ваших дій.

Риби. Відпустіть минуле й почніть будувати плани на майбутнє, вкладайте свої сили в перспективні й виправдані справи. Навколо вас багато фантастичних можливостей.