При отриманні п’яти тисяч гривень неправомірної вигоди правоохоронцями затримано податкового інспектора головного управління Міндоходів і зборів у Закарпатській області. Вказану суму посадовець вимагав і одержав від ужгородки за сприяння під час перевірки та видачі «нормального» акта податковою інспекцією Ужгорода для фізичної особи-підприємця. Цей факт був викритий працівниками СБУ.

Під час огляду місця події, проведеного із застосуванням відеозйомки, вилучено грошові кошти та змиви з рук. Підозрюваного, повідомила «Голосу України» прес-служба прокуратури Закарпатської області, затримано.

До речі, це вже другий випадок затримання липкоруких податківців лише за січень. Перший мав місце на Старий Новий рік, 14 січня. Тоді 36-літній заступник начальника одного з підрозділів головуправління Міндоходів і зборів у Закарпатській області вимагав і отримав від ужгородського підприємця п’ять тисяч американських доларів за одержання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та подальше сприяння у здійсненні підприємницької діяльності.

Ужгород.