Відрізаними від автодороги на Немирів і Вінницю опинилися мешканці села Новомиколаївка. Понтонний міст, що з’єднував їхній населений пункт із сусідньою Воробіївкою, знесла течія.
Із села є ще один виїзд, але тільки польовими дорогами, які нині заметено снігом. Як повідомили у Воробіївській сільській раді, до якої належить сусідня Новомиколаївка, навесні минулого року була схожа ситуація. Аж до 1 листопада, коли відновили переправу, жителі села змушені були користуватися човнами.
— Нині Новомиколаївка знову повністю відрізана від сполучення з іншими населеними пунктами, — розповів кореспонденту «Голосу України» сільський голова Олександр Маліцький. — До нас можна дістатися із сусіднього Тиврівського району, але тільки польовими дорогами, які проходять через вибалки і яри. Потрібна спецтехніка. Звернулися з проханням до управління з надзвичайних ситуацій, щоб допомогли завезти людям харчові продукти першої необхідності. У селі залишилося 35 осіб, більшість із них — пенсіонери віком за 65 років. Є двоє учнів — сьомого та дев’ятого класу. Шкільні завдання їм даватимуть у телефонному режимі.