На її рахунку — більш як десять крадіжок. Спеціалізувалися зловмисники винятково на автомобілях преміум-класу — «Toyota», «Lexus», «Rangerover» і «Mercedes-Benz».

Членами банди виявилися троє колишніх одеських поліцейських. З квітня по грудень 2019 року вони викрали 12 елітних авто. Операції проводили блискавично: машини викрадали за лічені хвилини, а потім безслідно зникали.

Останню крадіжку було вчинено напередодні Нового року, коли зловмисники викрали посеред білого дня «Toyota Land Cruiser Prado» просто з-під будинку власника.

Поліцейським вдалося зупинити автомобіль. За кермом перебував один із зловмисників — 35-річний Андрій К. Як з’ясувалося — колишній оперуповноважений карного розшуку Одеси.

Згодом правоохоронці встановили особу ще двох членів банди. Ними виявилися також колишні поліцейські — 43-річний Сергій Г. і 33-річний Олег С.Сергій Г. служив раніше старшим оперуповноваженим карного розшуку, а Олег С. — поліцейським у відділі поліції села Усатове.

Під час обшуків у підозрюваних виявлено новітню апаратуру для сканування сигналізацій, обладнання для швидкого запуску моторів авто без ключів, посвідчення співробітників поліції, а також зброю й патрони.

За однією з версій правоохоронців, активну роботу автобанди з колишніх поліцейських нібито кришували нинішні правоохоронці з управління внутрішньої безпеки.

Одеса.