Інформація про це розміщена на сайті Міжнародного аеропорту «Вінниця».

Чартерні польоти виконуватимуть протягом літньо-осіннього періоду щотижня у недільні дні. Перший з них заплановано на 7 червня. Дата останнього польоту за вказаним маршрутом — 13 вересня нинішнього року. З болгарського міста літак відправлятиметься о 8-й год. 50 хв., у зворотному напрямку — об 11-й год. 30 хв. До місця призначення прибуватиме о 13-й год. Це найкоротший час повітряним шляхом до морського узбережжя з міста над Бугом.

Уже розпочато продаж квитків. Авіакомпанія працює разом з туроператором. За послуги  — відпочинок, страхування, квитки і багаж — загалом доведеться сплатити 225 євро. Такою буде сума для тих, хто вирушить до моря у перший тиждень, починаючи з 7 червня. Надалі вартість трохи здорожчає, стверджують представники туристичного оператора. Але порівняно з іншими країнами, вона залишиться нижчою насамперед за рахунок короткого перельоту.

Бургас — місто на у південно-східній частині Болгарії, одне з найбільших за своєю площею у країні, розташоване на березі Бургаської затоки з прекрасними умовами для відпочинку, а також добре розвиненою туристичною інфраструктурою.