Президент і головнокомандувач Румен Радев, який зазвичай приймав паради всіх родів військ, цього разу привітав військовослужбовців і всіх болгар зі святом зі своєї адміністрації. Поздоровлення глави держави транслювалося всіма телеканалами.

Але урочистості й паради курсантів відбулися в кількох військових училищах і окремих підрозділах.

Прем’єр-міністр Бойко Борисов приїхав на військовий полігон у село Црнча, де спостерігав за показовими діями спецпідрозділу зі знешкодження умовних терористів. А віце-прем’єр і міністр оборони Красимир Каракачанов відвідав Національний військовий університет імені Васіла Левскі, де курсанти вивели наявні в навчальному закладі танки. У Варні службовці Військово-морських сил на швидкохідних катерах і вертольотах продемонстрували затримання корабля, який, за легендою, порушив державний кордон Болгарії і мав на борту нелегальну партію зброї.

Начальник національного оперативного штабу по боротьбі з коронавірусом генерал-майор Венцислав Мутафчийскі у своєму привітанні відзначив, що болгарські воїни сьогодні знову перебувають на передовий у війні з найнебезпечнішим ворогом — COVID-19. І побажав здоров’я не тільки їм, а й усьому болгарському народу.

За святковими подіями Георгієвого дня болгари могли спостерігати, не виходячи з дому, на екранах телевізорів. Журналісти вели прямі трансляції з адміністрації президента, з військового полігона, з університету у Велико-Тирнові та Варни.