Овни. Вас приваблюватимуть активні дії, що ведуть до матеріального забезпечення. Виявивши кмітливість і наполегливість, ви зможете досягти гарних результатів.

Тельці. Вам потрібно переключити увагу на найближче оточення, дослухатися до мудрих порад. З їхньою допомогою ви легко вирішите всі питання.

Близнюки. Ваш матеріальний добробут залежатиме від напрацьованого раніше. Йдеться не тільки про фінанси — багато важать досвід і здобуті знання.

Раки. У вас виникатимуть перспективні ділові ідеї, які варто було б реалізувати. У цей час ви також можете одержати допомогу.

Леви. Вам знадобиться вся витримка, щоб пережити навантаження, пов’язані з робочими та навчальними процесами. Спілкування буде цікавим навіть із не зовсім знайомими людьми.

Діви. Ви матимете успіх у підприємництві та комерції. До ваших ідей дослухатимуться, бо вони вирізняються сміливістю й несуть певний виклик.

Терези. Ваша зростаюча привабливість, як магніт, притягатиме протилежну стать. Успіх забезпечений і в особистих стосунках, і в діловій сфері.

Скорпіони. На вас очікує гарний матеріальний бонус, який виявиться, може, і не одразу, але він дасть змогу відчути, що сили й час витрачено не даремно.

Стрільці. Ви повною мірою відчуєте вплив спадкових і набутих звичок. Можливе захоплення благодійними справами.

Козероги. Добрий тиждень для інтелектуальної діяльності. Якщо вдастся виявити ерудицію — одержите додатковий дохід.

Водолії. У вас можливі успіхи в діловій сфері. Для цього є всі передумови: умієте працювати із кмітливістю й рішуче просуваєтеся до поставленої мети.

Риби. Виявляючи свій інтерес до потреб інших, ви одержите шанс підвищити свій авторитет. За рахунок організаторських здібностей можливе кар’єрне зростання.