Овни. Цей тиждень вам бажано провести активно й продуктивно. Фізична праця й заняття спортом підуть на користь організму й допоможуть стримати зайві емоції.

Тельці. Тиждень сприятливий для всього, що пов’язано з фінансами. Укладаючи угоди, скористайтеся мудрістю фахівців, тих, хто має більше досвіду.

Близнюки. Присвятіть ці дні найближчим, заплануйте зустрічі з рідними й друзями. Приємне спілкування підсилить вашу впевненість у собі й налаштує на нові проекти.

Раки. У вас з’явиться безліч нових ідей, ще й таких, що вам неодмінно захочеться їх реалізувати. Ви зможете показати себе з найкращого боку.

Леви. У цей період у вас будуть радісні зміни. Вам лише потрібно зробити вибір, у який бік рухатися, зрозуміти, що для вас цікавіше й корисніше.

Діви. Тиждень буде пов’язаний з початком нового проекту чи пошуком прибуткової справи. Ви зможете досягти бажаного.

Терези. Ви легко перейматимете позитивний настрій оточуючих і їхні ідеї. Але, укладаючи важливі угоди, обстоюйте свою думку.

Скорпіони. Будуючи плани, не дійте навмання, допоможе тільки чіткий розрахунок. Нові зустрічі й знайомства принесуть позитивні зміни.

Стрільці. Позбудьтеся сумнівів і думок, які обтяжують. Поставте чітку мету. Більше часу проводьте серед друзів і рідних.

Козероги. Тиждень буде сприятливим для тих, хто запланував активну діяльність. Ви відчуєте приплив сил, з’являться нові ідеї для бізнес-проектів.

Водолії. Результатом змін, які відбулися з вами, може стати підйом на нову висоту, досягнення в кар’єрі, а разом із цим — поліпшення якості життя.

Риби. На цьому етапі рух для вас не зупиняється, попереду на вас чекає ще один вибір, який приведе до того, що вам насправді потрібно.