Робоча зустріч українських партнерів проекту «Міста в розширеному європейському просторі: спільний розвиток потенціалу державних установ за допомогою словацько-українського транскордонного співробітництва та вдосконалення доброчесності в державних справах» відбулася у Харкові.

Одним із партнерів проекту є управління міжнародного співробітництва Ужгородської міськради. Тож заступник начальника цієї структури Дмитро Мирошников обговорив із харківськими колегами початок реалізації проекту, його планування та представлення зацікавленим сторонам, узгодили також план роботи на найближчі кілька місяців. До речі, інформує Ужгородська міськрада, цей проект реалізовується і фінансується у рамках операційної програми «Норвезький фінансовий механізм».

Також ужгородська делегація долучилася до міжнародної конференції «Роль дипломатичних представництв в активізації міжнародного співробітництва після пандемії: шляхи і перспективи». Конференція відбулася в рамках засідання Харківського дипломатичного клубу. Участь у ній взяли і представники дипломатичних кіл Казахстану, Словаччини, Албанії та Грузії.