З настанням темряви до лав протестувальників затесалися кримінальні елементи, які почали закидати поліцейських саморобними вибуховими пристроями, камінням, арматурою, пляшками та іншими важкими предметами, обприскувати сльозогінним газом з балончиків. Поліції довелося викликати підкріплення та відтискати хуліганів водометами. У четвер на брифінгу в будівлі столичної поліції заступник начальника Антон Златанов повідомив, що за добу в Софії постраждало більш як 100 поліцейських, 15 з них були відправлені до лікарні з різаними ранами, опіками облич та отруєннями.

«Те, що тривало в Софії протягом багатьох годин, я б назвав марафоном масових заворушень. Головною метою так званих протестувальників було збільшення напруженості в суспільстві», — заявив поліцейський чиновник. За його словами, у Софії було затримано 126 осіб, які влаштували масові заворушення, з яких 62 мають багате кримінальне минуле. На них довелося надягати кайданки, що тільки розвеселило хуліганів. Він закликав людей, які прийшли на мирний протест, не піддаватися на провокації криміналітету.

Крім цього, у наметових містечках, що їх протестувальники розбили на трьох ключових перехрестях Софії, поліція під час обшуку виявила пруття, ножі, пляшки із запальною сумішшю. Тому було прийнято рішення про знесення наметів і поновлення руху громадського й особистого транспорту важливими для Софії магістралями. З місця, де були розбиті наметові табори, комунальники в четвер ранком на 10 вантажівках вивезли кілька тонн сміття, серед якого були каміння, молотки, залізні прути і бетонні стовпчики. Також було виявлено, що невідомі на площі Незалежності, де стоїть уже стара будівля парламенту, викорчували на декількох квадратних метрах унікальний жовтий брукований камінь, який на початку минулого століття завезли з Австро-Угорської імперії й уклали в 1907 році на кількох центральних вулицях Софії. Цей кругляк одержав статус культурної цінності й був узятий під охорону закону. Згідно із законом про культурну спадщину за його псування передбачені величезні штрафи. Тепер поліції доручено вивчити записи з відеокамер, щоб знайти порушників.

Розповідаючи про події, які сталися у середу в Софії, болгарський інформсайт pik.bg зазначив, що президент Румен Радев розв’язав «війну за владу, в якій проливається кров болгар».