За твердженням жителів району Лозенец, що розташований на околиці Софії і завжди приваблював чистим повітрям й тишею, тут уже кілька місяців два молоді й, напевно, безхазяйні бики тероризують усю округу. Вони нападають не тільки на припарковані автомобілі, а й на людей.

«Минулого тижня два величезні бики кинулися за мною. Я злякалася і почала кричати. Добре, що на допомогу прийшли четверо чоловіків. Вони палицями й камінням насилу відігнали тварин», - повідала журналістові видання місцева жителька. Ще один мешканець кварталу розповів, що бачив, як бики «розважалися з легковиком. За його словами, вони з двох боків буцали його рогами й заспокоїлися лише тоді, коли стомилися. Відігнати їх ніхто не наважився, щоб гра не переросла в гнів, який міг перенестися на людей.

Мешканці Лозенця змушені обходити малолюдні місця, де можуть перебувати бики, а також підбирати одяг так, щоб ті не відреагували агресивно на його колір. Люди не раз телефонували до поліції і до районної адміністрації з вимогою знайти власників тварин, а якщо таких немає, ізолювати тих. «Місцева влада не реагує...» - красномовно зазначило видання.