На ній Здравко Кривокапич заявив, що переговори про структуру й персональний склад уряду з майбутніми партнерами просуваються нормально. І запевнив, що громадянам країни не варто хвилюватися з приводу формування нових органів влади. 

«Це, насамперед, питання угоди між політичними суб'єктами. Закулісна кухня не має виноситься в засоби масової інформації. Склад уряду, його плани й програму буде оголошено тільки після досягнення угоди й сформування цілей та пріоритетів, схвалених усіма партнерами», -- повідомив журналістам Здравко Кривокапич.

В інформації про прес-конференцію видання Vijesti наголошує, що майбутній прем'єр закликав партнерів і всіх громадян забути про ідеологічні розбіжності минулого. Він зазначив, що зараз найважливішою проблемою для суспільства є економіка, а «партизани й четники, «білі» й «зелені» мають залишитися в аналах історії». За його словами, цих персонажів було навмисно витягнено з підручників історії та наукових історичних робіт політиками приреченої економіки, щоб відволікти увагу людей від своєї безпорадності в поліпшенні ситуації в країні. «Я не сумніваюся, що кожний дорослий громадянин сформував своє власне ставлення до історії і тієї чи іншої віри, традицій та історичних особистостей. Це те, що ніхто не може й не має відняти в нього в майбутньому. Але забудьмо всі розбіжності, а теми, які завжди цікаві з наукової точки зору, залишимо для дискусій і робіт науковців», -- призвав Кривокапич.