Напередодні в інтерв'ю Радіо й Телебаченню Сербії (РТС) вона повідомила, що виступить із пропозицією створити два нові міністерства. Це продиктовано ситуацією, яка склалася, і напругою, що раз у раз виникає між різними етнічними групами, та порушенням прав людини. Всі ці питання мають у зародку вирішувати експерти, яких слід зібрати в одному відомстві -- міністерстві з прав людини і меншин. Крім того, назріла необхідність у створенні міністерства з налагодження соціального діалогу.

Як цю пропозицію зустрінуть лідери правлячої партії і депутати парламенту, передбачити неважко. Адже, за словами Брнабич, вона попередньо обговорювала структуру кабінету міністрів із президентом. «Я багато працювала над формуванням нового складу уряду. Коли я його представлю, громадяни дізнаються, що ми плануємо зробити до 2025 року. Це буде відповідальний уряд, який працюватиме в одній команді з президентом Александром Вучичем. Це, до речі, одна з найсильніших рис Сербії», - зазначила Брнабич.

Варто додати, що в 2025 році Сербія сподівається стати членом Європейського Союзу й до цієї важливої події прагне розв'язати внутрішні й зовнішні проблеми.