Гості приїхали не з порожніми руками. Метою візиту стала передача фахівцям коледжу макета вертольота Airbus Н-225 і сучасного тренажерного комплексу для занять із курсантами.

Нагадаємо, що підготовка останніх за льотно-технічними спеціальностями в цьому закладі здійснюється на новітньому обладнанні й авіаційній техніці відомої компанії Airbus Helikopters модифікацій Н-125, Н-145 і Н-225. Тож згадані «унаочнення» допомагатимуть майбутнім пілотам, фахівцям з авіоніки і механікам ґрунтовно засвоювати теорію та досконало оволодівати практичними навичками своєї професії. Тим паче, що привезений у Кременчук макет вертольота фактично є справжнім гелікоптером, який спеціально прилаштований і обладнаний для навчань. Фахівці встановлять доставлену з Франції техніку після її розмитнення.

Директор коледжу Руслан Яковлєв і проректор університету Володимир Шульга ознайомили іноземних гостей із матеріальною базою для занять, яка при підготовці фахівців з льотної справи відіграє особливу роль. Французькі партнери відвідали також авіаційно-технічну базу коледжу та побували на аеродромі «Велика Кохнівка».

Полтавська область.