Овни. Цей період налаштовуватиме на спокійне проведення часу. У вас з’явиться можливість зайнятися домашніми справами та облаштуванням свого житла.

Тельці. Цей тиждень буде успішним для вас, і якщо ви виявите активність у діловій сфері, то фінансове становище дасть змогу потішити подарунками і себе, і близьких.

Близнюки. Саме час подумати про ваші плани, які ще не реалізовані, а так само — про нові, які не варто відкладати у довгу шухляду.

Раки. Виявивши кмітливість, ви зумієте завершити масу важливих справ і досягти бажаної мети. Ці дні обіцяють бути успішними для фінансових операцій і покупок.

Леви. На вас чекає досить вдалий тиждень. Є можливість заробити грошей додатково.
У вихідні приділіть увагу своїм близьким.

Діви. Вам треба стати рішучішим і сміливішим, настав час для серйозних змін у житті, і це торкнеться різних сфер. Важливо визначитися зі своїми прагненнями.

Терези. Якщо хочете досягти бажаних висот, вам потрібно припинити сумніватися у власній компетентності. Можливі хороші новини у фінансовій сфері.

Скорпіони. Цей період надасть вам можливості для поліпшення матеріального становища, можете планувати важливі переговори та угоди.

Стрільці. У професійній сфері, вам треба бути організованішими й уважнішими, і тоді робота дасть не тільки задоволення, а й дохід.

Козероги. Цей період максимально сприятиме аналізу роботи та плануванню майбутніх цілей. Для вас успішними виявляться ділові поїздки й зустрічі.

Водолії. Для вас це період відпочинку та роздумів, щоб зрозуміти свої сильні й слабкі сторони, розібратися в тих, хто вас оточує, і виробити подальшу стратегію дій.

Риби. Події, які відбуватимуться цими днями, закладені раніше. Якщо до цього ви робили кроки, щось починали, то тепер настав час отримати заслужені плоди.