«Місто відмовиться від проведення великих заходів під час Новорічних та Різдвяних свят, проте новорічну ялинку, шопку та дідуха встановлять. Давні традиції та дух свята буде збережено», — розповів заступник міського голови Андрій Москаленко про особливості цьогорічних святкувань. Водночас будуть запроваджені особливі заходи безпеки через карантинні обмеження.

На площі біля оперного театру 18 грудня встановлять новорічну ялинку, яку привезуть з села Опаки Дрогобицького району та прикрасять освітленням. Її висота — 18 метрів. Масштабних акцій не проводитимуть, а зосередяться на невеликих локаціях.

Поки що міська рада не визначилася, чи буде різдвяний ярмарок на центральній площі та біля ратуші. Андрій Москаленко вважає, що його можна провести, але у переформатованому варіанті.

Традиційно біля міської ратуші запрацює ковзанка — улюблене місце відпочинку львів’ян. Її уже завершують монтувати. Проте катання відбуватимуться згідно з карантинними обмеженнями, масовим температурним скринінгом та обмеженою кількістю людей.