Раніше глава держави заявив представникам ЗМІ, що його телефони прослуховувалися рік—півтора. Він наголосив, що це не голослівні підозри і в нього є докази випадків прослуховування, а також відомості про можливих замовників.

Видання зазначає, що розслідування за «строго засекреченою справою» проводить Сектор внутрішнього контролю МВС Сербії. При виявленні замовників і виконавців прослуховування розмов глави держави їм буде пред’явлено обвинувачення за статтею Кримінального кодексу «спроба повалення конституційного ладу».

Міністр внутрішніх справ Александр Вулін заявив, що до закінчення розслідування зарано говорити про цілі незаконного прослуховування глави держави, але наголосив: у кожному разі вони є зловмисними. За його словами, в слідчої групи поки що немає також даних про організаторів цієї акції. Міністр не став відповідати на запитання про те, коли й ким було зафіксовано факт появи сторонніх вух під час телефонних розмов президента. Це лише додало таємничості справі, за якою уважно стежить зараз уся країна.