Матч за третє місце. «Аль-Аглі» (Єгипет, Каїр) — «Пальмейрас» (Бразилія, Сан-Паулу). 0:0 (пенальті — 3:2).

Команди не змогли відкрити рахунок в основний час. Тому доля матчу вирішилась у серії післяматчевих пенальті — вдалішими виявилися єгиптяни.

Фінал. «Баварія» (Німеччина, Мюнхен) — «Тигрес» (Мексика, Монтеррей). 1:0. Гол: Павар, 59.

«Баварія»: Нойер, Зюле, Павар, Ернандес, Девіс, Алаба, Кімміг, Гнабрі (Толіссо, 64), Сане (Мусіала, 74), Коман (Коста, 74), Левандовський (Шупо-Мотінг, 74). Тренер — Ганс-Дітер Флік.

«Тигрес»: Гусман, Родрігес (Гуліан Кіньонес, 80), Рейес, Сальседо, Каріока, Дуеньяс, Луїс Кіньонес, Пісарро, Акіно, Еспінола, Жиньяк. Тренер — Рікардо Ферретті.

Рефері — Естебан Остогич (Уругвай).

Ер-Райян. Стадіон «Едьюкейшн Сіті».

Легкою прогулянкою для баварців матч з клубом із Монтеррея не став. У першому таймі в обох команд було достатньо браку, а лідер сезону у світі Роберт Левандовський і поготів випав з гри. Але своє слово таки сказав після перерви — взяв участь у переможній атаці.

У другому таймі «Баварія» таки дотиснула опонента. Вона продовжила позиційні атаки, одна з них дала бажаний результат. Кімміг подав на Левандовського, польський форвард виграв боротьбу у воротаря, а Павар, який був поруч, переправив м’яч у порожні ворота. Цікаво, що спочатку рефері зафіксував офсайд у Роберта, але WAR показав, що француз забив за всіма правилами.

Клас німецької футбольної «машини» був вищий. І для здобуття титулу достатньо й одного забитого м’яча.