«Порту» (Португалія) — «Ювентус» (Італія, Турин). 2:1. Порту. «Драгау». Голи: Таремі, 2, Марега, 46 — К’єза, 82.

Перемога «Порту» не дуже потішить господарів. Вони майже весь час контролювали перебіг зустрічі, однак дозволили гостям забити в кінцівці.

План господарів на зустріч спрацював ідеально — вони активно пресингували і не дали супернику розгорнутися. У Сержіу Олівейри був шанс забити третій м’яч, який би вирішив долю протистояння. Однак замість цього забив К’єза, завдяки якому «Ювентус» повернувся у гру.

«Порту» в нинішньому сезоні дуже мало пропускає і здатний карати суперника за найменші помилки. Отож у Турині команді Андреа Пірло доведеться дуже постаратися, щоб цей єврокубковий похід не завершився для «Старої Синьйори» вже на першій стадії плей-оф.

«Севілья» (Іспанія) — «Боруссія» (Німеччина, Дортмунд). 2:3. Севілья. Голи: Сусо, 7, де Йонг, 84 — Дауд, 19, Голанн, 27, 43.

Завдяки тактичним хитрощам тренера Юлена Лопетегі «Севілья» в другому таймі контролювала м’яч і прагнула створювати гольові моменти. Результативний удар де Йонга наприкінці зустрічі став принаймні промінчиком надії для команди, якій залишається шкодувати про провали в обороні, котрі мали місце до перерви.

Зберігши перевагу в рахунку, «Боруссія» отримує перевагу перед матчем у відповідь. Але, якщо перший тайм показав дортмундців з найкращого боку, то у другій половині грі талановитої команди заважала невпевненість у власних силах. Тому в домашньому поєдинку їм варто бути зібранішими, щоб не розгубити здобуту в гостях мінімальну перевагу.