Голи: Буяльський, 62, Мегеле, 67.

«Динамо»: Бущан, Кендзьора (Караваєв, 80), Забарний, Попов, Миколенко, Сидорчук, Шапаренко (Шепелєв, 72), Буяльський, де Пена (Родрігес, 72), Циганков, Бєсєдін (Супряга, 81). Тренер — Мірча Луческу.

«Брюгге»: Міньйоле, Мата, Коссуну, Мегеле, Рікка, Вормер, Баланта, Дірар (ван дер Бремпт, 70), де Кетеларе, Окереке (Баджі, 70), Дост (Де Кейпер, 90+2). В.о. тренера — Рік де Міл.

Рефері — Маттіас Гестраніус (Фінляндія).

Київ. НСК «Олімпійський». 1 500 глядачів. Мінус 9 градусів.

«Брюгге» в гостях зіграв у результативну нічию. Кращим результатом для бельгійців, звичайно, була б перемога. Але ситуація після першої зустрічі для них досить комфортна.

Натомість господарі не можуть бути задоволені таким результатом. Здається, вони могли досягти більшого, але це лише друга для них офіційна зустріч у цьому році. Тепер у «Динамо» є тиждень і один матч у чемпіонаті, щоб поліпшити свої ігрові кондиції, краще відчувати м’яч. Отже, у цій парі ще нічого не вирішено.

Перший тайм минув у позиційній боротьбі. Відчувалося, що ігровий тонус, зі зрозумілих причин, дещо кращий у футболістів «Брюгге». Але рахунок у другому таймі відкрили кияни, котрі на той момент почали діяти впевненіше. Вони провели відмінну атаку за участю майже всієї команди. Буяльський витонченим обвідним ударом вразив ліву від воротаря «дев’ятку».

Однак суперник встановив рівновагу досить швидко. Після подачі кутового Вормером з лівого флангу Мегеле переграв Бущана...

Після зустрічі Мірча Луческу сказав:

«Нам потрібно добре підготуватися і краще зіграти за тиждень у Бельгії. Тепер ми відчули на собі силу «Брюгге». Я впевнений, що в матчі у відповідь ми зіграємо сильніше. Сьогодні ми діяли скуто, і в деяких діях гравців я відчував навіть страх.

Нашим головним завданням було не пропустити, і ми б досягли позитивного результату. Пропустили гол через помилку в той момент, коли грали дуже добре. Потрібно чіткіше діяти в обороні. Нам не вистачало сміливості, енергійності й ігрового тонусу».