Ми вже повідомляли, що поєдинок «Вільярреал» — «Динамо» судитимуть шведи на чолі з Андреасом Екбергом. Асистенти — Мегмет Кулум і Штефан Галльберг. Четвертий арбітр — Могаммед аль-Гакім.

Суддя VAR — Камфус Йогем, асистент — Кевін Блом (обидва — Нідерланди).

У цьому сезоні Екберг уже обслуговував матч за участю київського «Динамо» — на груповому етапі Ліги чемпіонів у Києві проти угорського «Ференцвароша» (1:0). Також швед зафіксував перемогу киян у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів—2017/2018 над швейцарським «Янг Бойз» (3:1).

Поєдинок «Вільярреал» — «Динамо» відбудеться на «Естадіо де ла Кераміка». Початок — о 22:00. Телетрансляція наживо на каналі Футбол-2. У першій зустрічі іспанці перемогли — 2:0.

***

«Шахтар» у Києві зіграє з «Ромою». Поєдинок на НСК «Олімпійський» обслуговуватимуть іспанці. Рефері Антоніо Лаос. Асистенти — Пау Девіс і Роберто дель Паломар. Четвертий арбітр — Гав’єр Фернандес. Судді VAR — Алегандро Ернандес і Рікардо де Бургос (асистент).

У сезоні-2019/20 Лаос судив гру «Шахтаря» проти загребського «Динамо» (2:2) у рамках Ліги чемпіонів, а також 2019 року обслуговував поєдинок 1/16 фіналу Ліги Європи «Айнтрагт» (Німеччина, Франкфурт-на-Майні) — «Шахтар» (4:1). А в сезоні-2015/16 Лаос працював на виїзному матчі «Шахтаря» проти бельгійського «Андерлехта» в 1/8 фіналу Ліги Європи, який «гірники» виграли (1:0).

Зустріч у Римі донеччани програли (0:3). Телетрансляція зустрічі в Києві розпочнеться о 19:55 на телеканалі Футбол-1.