Грають «Баварія» і «Лаціо».

«Челсі» (Англія, Лондон) — «Атлетіко» (Іспанія, Мадрид). 2:0. Лондон. «Стемфорд Брідж». Голи: Зієш, 34, Емерсон, 90+4. Вилучено Савича («Атлетіко», 82, за навмисний удар суперника ліктем у груди). Перший матч — 1:0.

Господарі показали достатньо переконливий футбол і знову не пропустили від «матрацників». Що не варто недооцінювати, враховуючи лідерство мадридців у чемпіонаті Іспанії.

Команда Томаса Тугеля з перших хвилин мала чудовий вигляд і заслужено забила після відмінної контратаки. Трійка форвардів добре комбінувала між собою, але небезпечних моментів при цьому створила не так багато. Тут у неї недолік.

Ну, а лідер іспанської першості вкрай слабо зіграв в атаці у цьому протистоянні. Мадридці майже нічого не створили біля чужих воріт протягом двох поєдинків.

Отже, лондонський клуб переміг із загальним рахунком 3:0 і вже сьогодні дізнається свого суперника у чвертьфіналі.

«Баварія» (Німеччина, Мюнхен) — «Лаціо» (Італія, Рим). 2:1. Мюнхен. «Альянц Арена». Голи: Левандовський, 33 (п), Шупо-Мотінг, 74 — Пароло, 82. Перший матч — 4:1.

«Баварія» виявилася сильнішою і в другому матчі. У підсумку вона надпереконливо перемогла римлян із загальним рахунком 6:2.

У першому таймі зустрічі в Мюнхені у складі господарів з пенальті відзначився знаний бомбардир Левандовський. У другому — на заміну вийшов Шупо-Мотінг і подвоїв перевагу господарів.

Цього разу «Лаціо» зіграв набагато краще, ніж у домашньому матчі. Римляни добре оборонялися протягом усієї зустрічі і мали непоганий вигляд попереду. Забитий м’яч Пароло — заслужена нагорода їм за старання.

Те, що «Баварія» потрапить до вісімки найсильніших, мало хто сумнівався. Пропущений гол — єдине, про що можуть шкодувати господарі, які показали професіональне ставлення до справи. У чвертьфіналі на них чекатиме сильніший суперник.

Але хай хто трапиться «Баварії», перемогти її буде дуже складно.

***

В 1/4 фіналу, окрім «Челсі» і «Баварії», зіграють: «Боруссія» (Німеччина, Дортмунд), «Ліверпуль», «Манчестер Сіті» (обидва — Англія), «Порту» (Португалія), ПСЖ (Франція) і «Реал» (Іспанія, Мадрид).

Фото uefa.com