«Шахтар» (Україна, Донецьк) — «Рома» (Італія). 1:2. Голи: Мораес, 59 — Майораль, 48, 72. Перший поєдинок — 0:3.

«Шахтар»: Трубін, Додо (Болбат, 82), Вітао, Кривцов, Матвієнко, Патрік (Коноплянка, 60), Маркос, Майкон, Тете (Марлос, 60), Соломон (Судаков, 77), Мораес (Дентіньйо, 77). Тренер — Луїш Каштру.

«Рома»: Лопес, Ібаньєс (Манчіні, 46), Крістанте, Кумбула, Спінаццола (Калафьорі, 58), Діавара (Пеллегріні, 59), Вільяр, Карсдорп (Бруно Перес, 58), Карлос Перес, Педро Родрігес (Ель-Шаараві, 75), Майораль. Тренер — Паулу Фонсека.

Рефері — Антоніо Матеу Лаос (Іспанія).

Київ. НСК «Олімпійський». Без глядачів. 2 градуси.

Перед «гірниками» стояло майже нереальне завдання: забити три м’ячі і не пропускати. Потрібний був швидкий гол, але в першому таймі «Шахтар» діяв недостатньо рішуче, без вогника, тому і не зміг забити бодай раз.

Одразу після перерви примарні надії донеччан на порятунок розтанули. Вони пропустили. І загальний рахунок двобою став 4:0 на користь римлян...

Потім команди обмінялися влучними ударами. А перемогла знову «Рома».

***

«Вільярреал» (Іспанія) — «Динамо» (Україна). 2:0. Голи: Морено, 13, 36. Перша зустріч — 2:0.

«Вільярреал»: Асенго, Фойт (Гаспар, 63), Альбіоль, Морі, Педраса, Трігерос (Коста, 79), Кану, Парего, Морено (Рабі, 79), Бакка (Піно, 63), Чуквуезе (Баена, 71). Тренер — Унаї Емері.

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Забарний, Сирота (Попов, 83), Миколенко (Сідклей, 83), Сидорчук, Андрієвський (Шепелєв, 65), Циганков (Супряга, 46), Буяльський, де Пена, Родрігес (Лєднєв, 65). Тренер — Мірча Луческу.

Рефері — Андреас Екберг (Швеція).

Вільярреал. «Естадіо-де-ла-Кераміка». Без глядачів. 9 градусів.

Перед зустріччю багато говорилося про якийсь міфічний план тренерського штабу «Динамо». Але порівняно з київським матчем у грі суперників майже нічого не змінилося. Ми не побачили агресивніших дії з боку гостей.

Господарі хоч і не створили багато моментів, однак реалізацію продемонстрували завидну. Ще до перерви іспанці забили два м’ячі. І після цього інтрига померла.

Кияни, на жаль, завершили виступи в єврокубках. Але варто відзначити певний прогрес у грі команди порівняно з попередніми сезонами.