Група B. Іспанія — Греція. 1:1. Швеція — Грузія. 1:0.

Група C. Болгарія — Швейцарія. 1:3. Італія — Північна Ірландія. 2:0.

Група F. Ізраїль — Данія. 0:2. Молдова — Фарерські острови. 1:1. Шотландія — Австрія. 2:2.

Група I. Андорра — Албанія. 0:1. Англія — Сан-Марино. 5:0. Угорщина — Польща. 3:3.

Група J. Німеччина — Ісландія. 3:0. Ліхтенштейн — Вірменія. 0:1. Румунія — Північна Македонія. 3:2.

Особливих несподіванок цього ігрового дня не сталося. Але і цікавих подій було чимало.

Футболісти Сан-Марино, либонь, навіть не сподівалися на диво у поєдинку з авторитетними англійцями. Ще до перерви команда «трьох левів» провела три м’ячі у ворота суперника, а у другому таймі Калверт-Льюїн та Воткінс довели рахунок до розгромного.

Національна команда Польщі поділила очки у матчі проти Угорщини на її полі. Протягом усього матчу гості були змушені відігруватися, а незадовго до фінального свистка угорці були попереду з рахунком 3:2. Рятівний гол, як і личить лідеру команди, забив нападник «Баварії» Роберт Левандовський і подарував нічию для Польщі.
Аутсайдери групи I Андорра та Албанія зустрілися в очному протистоянні. Албанці повністю домінували у грі, що й вилилося в єдиний переможний гол.

У групі J беззаперечним фаворитом вважається збірна Німеччини. Це підопічні Йоагіма Льова переконливо довели у протистоянні з неслабкою командою Ісландії. Бундестім трьома голами без відповіді завершила поєдинок.

У паралельному матчі Румунія у гольовій перестрілці виявилася сильнішою за Північну Македонію, яка протистоятиме збірній України на груповому етапі Євро-2020. Варто зазначити, що македонці були близькі до камбеку та майже за хвилину відквитали два м’ячі. Ще один поєдинок цієї групи завершився мінімальною перемогою вірменів над збірною Ліхтенштейну.

Турнір тільки починається, і робити категоричні висновки й давати серйозні оцінки поки що немає сенсу.